Clarapol DC a úpravu senzorických vlastností vína 25g

Clarapol

Nové

Špeciálny čistiaci prostriedok pre mušty a vína na báze PVPP

úprava vína

2,50 €

Popis

Clarapol DC má selektívny účinok, znižuje obsah fenolov a adsorbuje polyfenolové látky citlivé na oxidáciu (flavanové polyfenoly, katechíny, triesloviny a leukoantokyany). Okrem toho budú mať tieto činidlá za následok zníženie hladín bielkovín a zlepšenie čistoty.

Clarapol DC sa môže použiť na nasledovné:

• odstránenie agresívnych trieslovín z vyzretého vína;

• biele vína: redukcia hnedého odtieňa, katechínov a ružovej farby;

• ružové vína: redukcia hnedého odtieňa;

• červené vína: na zabránenie skorému starnutiu a na odstránenie oxidovaných polyfenolov vytvorené počas skladovania.

• ako preventívna úprava na zabezpečenie oxidačnej stability a fenolickej redukcie pri vyzretého vína;

ZLOŽENIE: Biely prášok na báze PVPP (25%), mikronizovaného kazeinátu draselného a oxidu kremičitého.

Klikni: Clarapol DC

Detaily

dávkovanie10-50g/hl
hmotnosť25g

Súvisiaci tovar

Copper DC: roztok síranu meďnatého (1%) na odstránenie sirky a zápachov z vína bez stáčania
6,00 €
DC-POL G: Prípravok na odstránenie: oxidačných javov, pachutí, pavôní,  birzy a farebných zmien
6,00 €
prípravok na ochranu aróm muštu, rmutu a mladého vína chráni pred oxidáciou a nežiaducimi mikroorganizmami
1,80 €

Scroll To Top