Enzým Cuvée Blanc 2 g na biele aromatické odrody hrozna

Optiferm

Nové

enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok

1,50 €

Popis

-        používa sa pri dlhodobej macerácii (6-12 h) pri teplote 12-15 °C u voňavých aromatických odrôd hrozna

-        na zvýšenie výťažnosti muštu

-        na uvoľnenie aromatických látok už pri lisovaní

-        na skrátenie doby výlisnosti a na ľahšie lisovanie

-        skracuje dobu čírenia, zvyšuje kvalitu čírenia ako aj filtrovateľnosť vína

 

Detaily

dávkovanie2 g/100 l
hmotnosť100 g
Ďalšie vlastnostiOdporúča sa oberať krátko pred úplným dozretím ovocia a následne aplikovať enzým.

Súvisiaci tovar

enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok
35,00 €

Scroll To Top