Redox Arom proti oxidácii 50g

Redox

Nové

prípravok na ochranu aróm muštu, rmutu a mladého vína

chráni pred oxidáciou a nežiaducimi mikroorganizmami


1,80 €

Popis

Používa sa na získanie vín s bohatou arómou.

Zabraňuje tvorbe nepríjemných chutí (zapríčinené sírovodíkom alebo prchavými tiolmi). Obmedzuje vývoj oxidatívnych zlúčenín, ako je napríklad acetaldehyd. Pri spracovaní hrozna postihnutého Botrytisom má Redox Arom dôležitú úlohu pri ochrane muštu pred oxidačným účinkom enzýmu "laccase". Vína vyrobené pridaním prípravku Redox Arom sú intenzívnejšie, jemnejšie, majú čistejšie arómy a stabilnejšiu farbu. Vysoko efektívny produkt, najmä proti oxidácii (napr. hnednutie).

Obsah: kyselina askorbová (35%), disiričitan draselný (55%), taníny (10%)

20g prípravku na 100 litrov uvoľní cca. 60mg/l voľného SO2

Detaily

dávkovanie10-20g/hl
hmotnosť50g

Súvisiaci tovar

NOBLESSE: prípravok na ošetrenie vín pre zvyšovanie chuťovej harmónie vína
2,00 €
Copper DC: roztok síranu meďnatého (1%) na odstránenie sirky a zápachov z vína bez stáčania
6,00 €
DC-POL G: Prípravok na odstránenie: oxidačných javov, pachutí, pavôní,  birzy a farebných zmien
6,00 €

Scroll To Top