Enzým HC/ Microzym Arom 3g na biele odrody hrozna

Optiferm

Nové

enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok

1,80 €

Popis

-        na zvýšenie výťažnosti muštu

-        na zosilnenie aromatického charakteru vína

-        na skrátenie doby výlisnosti a na ľahšie lisovanie

-        skracuje dobu a kvalitu čírenia, ako aj filtrovateľnosť vína

-        udržuje sviežosť vína, znižuje náklonnosť na starnutie vína

Detaily

dávkovanie2-3g/100l
hmotnosť3g
Ďalšie vlastnostiPridať do zomletého hrozna. Premiešať a nechať stáť min. 30 minút a potom vylisovať.

Súvisiaci tovar

pektolytický enzým HC slúži na:odbúranie pektínov (skvapalnenie rmutu)uvoľnenie aromatických látok
29,70 €

Scroll To Top