OPTI MALO Plus výživa pre odbúranie kys. jablčnej 50 g

Opti Malo+

Nové

Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej.

Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos).

Biologické odbúravanie kyselín.

4,00 €

Popis

Použitie:

  • na rýchle naštartovanie odbúrania kyseliny jablčnej,
  • a na zlepšenie aktivity baktérií.

Predpokladom kvalitného červeného vína je odbúranie kyseliny jablčnej.

Detaily

dávkovanie20 g/100l
hmotnosť50 g

Súvisiaci tovar

Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie chuťovo rušivej kyseliny jablčnej hlavne v červených vínach. Pre chuťovo komplexné, zamatové červené vína.
20,00 €
Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.
60,00 €

Scroll To Top