Kvasinky s obsahom medi na ošetrenie sirky vo víne
Koncentrát prírodného hroznového muštu Brix 65 - Na prípravu polosladkých a sladkých vín (Pridaním určitého množstva koncentrátu môžem získať zo suchého vína polosladké, resp. sladké víno.)
Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie chuťovo rušivej kyseliny jablčnej hlavne v červených vínach. Pre chuťovo komplexné, zamatové červené vína.
NOBLESSE: prípravok na ošetrenie vín pre zvyšovanie chuťovej harmónie vína
Mannolees: prípravok na potláčanie negatívnych chuťových prejavov
Kyselina vínna potravinárska,prípravok na okyslenie vína, úpravu PH, konzerváciu,a úprava kyslosti muštu a kvasu.
Kyselina jablčná E296Na zvýšenie celkových kyselín vo víneÚprava kyselín vo víneOkyslenie bieleho vína
Dubové barikové chipsyna harmonizáciu chuťových vlastností vín a destilátovpre zlepšenie komplexnosti vín
Dubové barikové chipsy: Americký dub!na harmonizáciu chuťových vlastností vín a destilátovpre zlepšenie komplexnosti vín
Copper DC: roztok síranu meďnatého (1%) na odstránenie sirky a zápachov z vína bez stáčania
DC-POL G: Prípravok na odstránenie: oxidačných javov, pachutí, pavôní, birzy a farebných zmien
prípravok na ochranu aróm muštu, rmutu a mladého vína chráni pred oxidáciou a nežiaducimi mikroorganizmami
prípravok na ošetrenie muštu na ochranu aróm muštu, rmutu a mladého vína chráni pred oxidáciou a nežiaducimi mikroorganizmami
Špeciálny čistiaci prostriedok pre mušty a vína na báze PVPP úprava vína
Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.
Kyselina citrónová, potravinársky antioxidant.Prípravok na konzerváciu sudov.
Prípravok na odstránenie nežiadúcich pachov a chutí v bielych a červených muštoch a v bielych vínach. Na redukciu polyfenolov.
Prostriedok na čírenie a stabilizáciu červených vín s obsahom bentonitu a proteínov.