Koncentrát prírodného hroznového muštu Brix 65 - Na prípravu polosladkých a sladkých vín (Pridaním určitého množstva koncentrátu môžem získať zo suchého vína polosladké, resp. sladké víno.)
Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie chuťovo rušivej kyseliny jablčnej hlavne v červených vínach. Pre chuťovo komplexné, zamatové červené vína.
NOBLESSE: prípravok na ošetrenie vín pre zvyšovanie chuťovej harmónie vína
Mannolees: prípravok na potláčanie negatívnych chuťových prejavov
Kyselina vínna potravinárska,prípravok na okyslenie vína, úpravu PH, konzerváciu,a úprava kyslosti muštu.
Polyclar V: k odstráneniu porúch vína:oxidácia, farebné zmeny, zbirzovatené víno, pachute a pavône
Kyselina jablčná E296Na zvýšenie celkových kyselín vo víneÚprava kyselín vo víneOkyslenie bieleho vína
Dubové barikové chipsyna harmonizáciu chuťových vlastností vín a destilátovpre zlepšenie komplexnosti vín
Kyselina jablčná E296Na zvýšenie celkových kyselín vo víneÚprava kyselín vo víneOkyslenie bieleho vína
Dubové barikové chipsyna harmonizáciu chuťových vlastností vín a destilátovpre zlepšenie komplexnosti vín
Dubové barikové chipsyna harmonizáciu chuťových vlastností vín a destilátovpre zlepšenie komplexnosti vín
Copper DC: roztok síranu meďnatého (1%) na odstránenie sírky a zápachov z vína bez stáčania (ilustračné foto)
DC-POL G: Prípravok na odstránenie: oxidačných javov, pachutí, pavôní, birzy a farebných zmien
DC-POL G: Prípravok na ošetrenie muštu a vína na odstránenie: oxidačných javov, pachutí, pavôní, birzy a farebných zmien
Vysokoúčinný bentonit na čírenie vína TOPGRAN+ Špeciálny, sodíkom aktivovaný, granulovaný bentonit s vysokou čistotou.
Sensovin adsorbent na úpravu senzorických vlastností vína.