Vitajte,
prihláste sa
Prihlásiť sa
Môj účet
Platba
Nákupný košík
Zavolajte nám:
0905 260 412
Slovenčina
Magyar
English
Toggle navigation
Domov
O nás
Články pre vinárov a pálenkárov
Riadené kvasenie muštu s možnosťou chladenia
- Kvasná technológia DAL CIN
Kvasná technológia OPTIFERM
Ekologické BIO postreky
Rmutovacie prípravky
Technológia rmutovania
Vínne vady a choroby: PREVENCIA, všeobecné rady a pokyny
Vínne vady a choroby – ODSTRÁNENIE a stabilizácia vína
Info
Obchodné podmienky
Ochrana osobných údajov
Kontakt
0
produkt
produkty
(prázdne)
Nákupný košík
Žiadne produkty
Doručenie zdarma!
Poštovné
0,00 €
DPH
0,00 €
Spolu
Ceny s DPH
Pokladňa
Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku
0
ks tovaru
Vo vašom košíku je 1 produkt.
Množstvo
Spolu
Spolu za produkty: (s DPH)
Spolu za poštovné: (s DPH)
Doručenie zdarma!
DPH
0,00 €
Spolu (s DPH)
Pokračovať v nákupe
Prejsť na objednávku
Hľadať
Home
>
E-shop
>
Vínne vady – odstránenie a stabilizácia vína
>
Naružovelé tóny v bielych vínach
Kategórie
Drevené sudy na pálenku
FRENCH line (francúzsky dub)
PREMIUM line (zemplínsky dub)
Zdobenie drevených súdkov: GRAVÍROVANIE
Drevené sudy na víno
Darčeky pre vinárov a pálenkárov
Ozdobné reliéfy a iné drevené výrobky
Poháre a kalichy so Swarovski kryštálikmi
Sklo na víno a pálenku
Nerezové nádrže
S rovným dnom
S kónickým dnom
Príslušenstvo k nádržiam
Vínne vady – odstránenie, stabilizácia vína
Nedostatok kyselín vo víne
Kyselé víno
Sulfidové zápachy – „sirka“ (vajce, spálená guma, kapusta, kukurica)
Kalné víno (teplota pivnice nad 12°C)
Kalné víno (teplota pivnice -2 až 10°C)
“Uzavreté vína“ – otvorenie aróm
Slabé odrodové znaky vína
Nedostatočné arómy
Naružovelé tóny v bielych vínach
Zoxidované (zvetralé) víno
Hnednutie vína
„Starinkové“ tóny
Rôzne pachute a pavône vína
Príchuť po plesni
Korková pachuť
Príchuť po vínnych kvasinkách
Vôňa a chuť po sude
Vegetálne, zelené arómy
Agresívne drevené chuťové tóny
Nedostatočná farba červeného vína
Extrémne suché víno
Sladké, nevykvasené víno
Opalizujúce vína
Slizovitosť - vláčkovatenie vína
Birza
Presírenie vína
Stabilizácia
Osvieženie vína
Zachovanie sviežosti vyzretého vína
Stabilizácia bieleho vína
Stabilizácia červeného vína
Zvyšovanie chuťovej harmónie, zaoblenie chutí
Stabilizácia tanínov, zlepšenie chuťového dojmu
Odbúranie kyseliny jablčnej (JMF)
Vinárska technika
Mlynčeky, odstopkovače
Vodné lisy (hydrolisy)
Ručné lisy
Riadené kvasenie - chladenie muštu
Filtre a čerpadlá na víno
PVC, kade a prepravky
Meracie prístroje
Uzatváračky, plničky
Prípravky do muštu a vína
Sírenie muštu a vína
Kvasinky, enzýmy a živná soľ
Úprava muštu a vína
Vleklé kvasenie, znovunaštarovanie kvasenia
Čírenie vína
Zníženie kyslosti
Ďalšie vinárske potreby
Pre záhradkárov
Rmutovanie a kvasná tech. pálenky
Prípravky do rmutu
Malvice
Kôstkovice
Bobuľovité
Ostatné
Meracie prístroje a pomôcky pre rmutovanie
Destilačné zariadenia - domáce pálenice
Stroje
Komplexná bio ochrana viniča
Chladenie muštu - zariadenia
Nové
Repasované
Nájdete nás
Naružovelé tóny v bielych vínach
Scroll To Top