pektolytický enzým HC slúži na:odbúranie pektínov (skvapalnenie rmutu)uvoľnenie aromatických látok
prémiové odrodové kvasinky do rmutuUVAFERM 228 vytvára destiláty s výrazným a elegantným odrodovým charakterom
prémiové odrodové kvasinky do kvasuUVAFERM 228 vytvára destiláty s výrazným a elegantným odrodovým charakterom
prémiové odrodové kvasinky do rmutu DANSTIL A vytvára destiláty s elegantným odrodovým charakterom
prémiové odrodové kvasinky do kvasuDANSTIL Akvasinky pre kvas: vytvárajú destiláty s elegantným odrodovým charakterom
príprava kvasu:prémiové odrodové kvasinky do rmutuUVAFERM CMkvasinky pre kôstkovice: vytvárajú najkrajšie aromatické vlastnosti
ošetrenie kvasu:prémiové odrodové kvasinky do kvasuUVAFERM CMkvasinky pre kôstkovice: vytvárajú najkrajšie aromatické vlastnosti
špeciálna výživa kvasiniek použitie v prípade prezretého ovocia, pri hnilého alebo menej zrelého ovocia
Výživa kvasiniek, prípravok na ochranu pred oxidáciou muštu a kvasu: zabezpečuje sviežosť muštu a kvasu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a destilátov.
Odkôstkovač elektrický (230 V), prevedenie nerez, s násypníkom a pryžovými lopatkami, výkonnosť 100-500 kg/h
RHW-80 refraktometer na meranie alkoholumeranie obsahu alkoholu v destilátoch
RHW-25BATC refraktometer na meranie cukornatosti (BRIX%) stanovenie cukornatosti hroznameranie zostatkového cukru v kvase
pH meter ADWA AD-12meranie pH kvasumeranie pH muštupríprava kvasu na pálenie