pektolytický enzým HC slúži na:odbúranie pektínov (skvapalnenie rmutu)uvoľnenie aromatických látok
prémiové odrodové kvasinky do kvasuDANSTIL Akvasinky pre kvas: vytvárajú destiláty s elegantným odrodovým charakterom
príprava kvasu:prémiové odrodové kvasinky do rmutuUVAFERM CMkvasinky pre kôstkovice: vytvárajú najkrajšie aromatické vlastnosti
špeciálna výživa kvasiniek použitie v prípade prezretého ovocia, pri hnilého alebo menej zrelého ovocia
Výživa kvasiniek, prípravok na ochranu pred oxidáciou muštu a kvasu: zabezpečuje sviežosť muštu a kvasu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a destilátov.
ošetrenie kvasu:prémiové odrodové kvasinky do kvasuUVAFERM CMkvasinky pre kôstkovice: vytvárajú najkrajšie aromatické vlastnosti
Fruitferm BEST CLASSIC spoľahlivé univerzálne kvasinky do kvasu - neovplyvňujú aromatické vlastnosti ovocia - kvasia od 10 °C - tolerancia na alkohol 18 obj.%
Fruitferm Arom kvasinky pre maximálnu výťažnosť aróm- tolerancia na alkohol 20 obj.% - obsahujú “killer” faktor - vyzdvihujú odrodový charakter
Fruitferm Arom chladnomilné kvasinky do kvasu- výborne tolerujú extrémne podmienky kvasenia - tolerancia na alkohol 17 obj.% - obsahujú “killer” faktor
Enzým Lallzyme Beta slúži na:zvýraznenie aróm, otváranie aróm, zvýrazňenie odrodového charakteru, zvýraznenie ovocných aróm mladých vín a ovocného kvasu.
Enzým Lallzyme Beta slúži na:zvýraznenie aróm, otváranie aróm, zvýrazňenie odrodového charakteru, zvýraznenie ovocných aróm mladých vín a ovocného kvasu.