Uhličitan vápenatý (CACO3) na zníženie kyslosti vína a muštu.odkyslenie vínaúprava kyselín vo víne
Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie chuťovo rušivej kyseliny jablčnej hlavne v červených vínach. Pre chuťovo komplexné, zamatové červené vína.
Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.
Koncentrát prírodného hroznového muštu Brix 65 - Na prípravu polosladkých a sladkých vín (Pridaním určitého množstva koncentrátu môžem získať zo suchého vína polosladké, resp. sladké víno.)
Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.