Zníženie kyslosti 

Uhličitan vápenatý (CACO3) na zníženie kyslosti vína a muštu.odkyslenie vínaúprava kyselín vo víne

2,87 €

Reagent na stanovenie obsahu kyseliny vínnej v mušte a víne.

6,15 €

Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie chuťovo rušivej kyseliny jablčnej hlavne v červených vínach. Pre chuťovo komplexné, zamatové červené vína.

20,50 €

Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.

4,10 €

Koncentrát prírodného hroznového muštu Brix 65 - Na prípravu polosladkých a sladkých vín (Pridaním určitého množstva koncentrátu môžem získať zo suchého vína polosladké, resp. sladké víno.)

7,00 €

Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.

61,50 €
Zobrazujem 1 - 6 z 6 produktov

Scroll To Top