Prostriedok na čírenie a stabilizáciu červených vín s obsahom bentonitu a proteínov.
Longevity na zachovanie dlhovekosti vína Prípravok na báze inaktovaných kvasiniek a bentonitu na ochranu vína pred oxidáciou počas skladovania Účinnejší ako SO2 (Borkén) pri zachovávaní farby a tiolov Vyznačuje sa s vysokou kapacitou absorpcie kyslíka (O2)
špeciálny číriaci prostriedok na štabilizáciu vína štabilizácia farby
OptiMUM Red výživa kvasiniek pre červené odrody hrozna: chráni pred oxidáciou muštu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a zvýrazňuje odrodový charakter arómy vína, vráti sviežosť starému vínu.
Rastlinné čiridlo, výťažok z hrachu. Zmes bielkovín z hrachu na čírenie bielych-, rosé- a červených vín.
Tablety s obsahom parafínu a horčičného oleja - stabilizujú víno, chránia proti birze a oxidácii
Tablety s obsahom parafínu a horčičného oleja - stabilizujú víno, chránia proti birze a oxidácii