Prípravok na odstránenie nežiadúcich pachov a chutí v bielych a červených muštoch a v bielych vínach. Na redukciu polyfenolov.
Prostriedok na čírenie a stabilizáciu červených vín s obsahom bentonitu a proteínov.
Kyselina vínna potravinárska,prípravok na okyslenie vína, úpravu PH, konzerváciu,a úprava kyslosti muštu.
prípravok na elimináciu sulfánových aróm a sirky na odstránenie nepríjemných sulfátových pachov a merkaptánov z hroznových a ovocných vín
špeciálny číriaci prostriedok na štabilizáciu vína štabilizácia farby
NOBLESSE: prípravok na ošetrenie mladých vín pre zvyšovanie chuťovej harmónie vína
Výživa kvasiniek, prípravok na ochranu pred oxidáciou muštu a kvasu: zabezpečuje sviežosť muštu a kvasu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a destilátov.
OptiMUM Red výživa kvasiniek pre červené odrody hrozna: chráni pred oxidáciou muštu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a zvýrazňuje odrodový charakter arómy vína, vráti sviežosť starému vínu.
Kvasinky s obsahom medi na ošetrenie sirky vo víne
Mannolees: prípravok na potláčanie negatívnych chuťových prejavov
Biologická výživa pre bakteriálne odbúranie kyseliny jablčnej. Špeciálna výživa pre baktérie Oenococcus oeni (Leuconostoc oenos). Biologické odbúravanie kyselín.
Rastlinné čiridlo, výťažok z hrachu. Zmes bielkovín z hrachu na čírenie bielych-, rosé- a červených vín.
Tablety s obsahom parafínu a horčičného oleja - stabilizujú víno, chránia proti birze a oxidácii
Tablety s obsahom parafínu a horčičného oleja - stabilizujú víno, chránia proti birze a oxidácii