Enzým Lallzyme Beta slúži na:zvýraznenie aróm, otváranie aróm, zvýrazňenie odrodového charakteru, zvýraznenie ovocných aróm mladých vín a ovocného kvasu.
Enzým Lallzyme Beta slúži na:zvýraznenie aróm, otváranie aróm, zvýrazňenie odrodového charakteru, zvýraznenie ovocných aróm mladých vín a ovocného kvasu.
špeciálna výživa kvasiniek použitie v prípade prezretého ovocia, pri hnilého alebo menej zrelého ovocia
Komplexná výživa kvasiniek, Kombinácia účinných látok (amynokyselín, peptidov a vitamínov), ktorá podporuje správnu výživu kvasiniek.
výživa kvasiniek, pre maximálnu aromatiku.
výživa kvasiniek, pre maximálnu aromatiku.
Výživa kvasiniek, prípravok na ochranu pred oxidáciou muštu a kvasu: zabezpečuje sviežosť muštu a kvasu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a destilátov.
OptiMUM Red výživa kvasiniek pre červené odrody hrozna: chráni pred oxidáciou muštu, výrazne prispieva k aromatickej kvalite vína a zvýrazňuje odrodový charakter arómy vína, vráti sviežosť starému vínu.