enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok
Koncentrát prírodného hroznového muštu Brix 65 - Na prípravu polosladkých a sladkých vín (Pridaním určitého množstva koncentrátu môžem získať zo suchého vína polosladké, resp. sladké víno.)
zrnitosť 395: vhodné po prvom stáčaní značkové španielske filtračné dosky
Opti White výživa kvasiniek bieleho vínachránič aróm
Enzým Lallzyme Beta slúži na:zvýraznenie aróm, otváranie aróm, zvýrazňenie odrodového charakteru, zvýraznenie ovocných aróm mladých vín a ovocného kvasu.
Mannolees: prípravok na potláčanie negatívnych chuťových prejavov
NOBLESSE: prípravok na ošetrenie vín pre zvyšovanie chuťovej harmónie vína
Kvasinky s obsahom medi na ošetrenie sirky vo víne
Fruitferm BEST CLASSIC spoľahlivé univerzálne kvasinky do kvasu - neovplyvňujú aromatické vlastnosti ovocia - kvasia od 10 °C - tolerancia na alkohol 18 obj.%
Bio postrek /ekvivalent Sulky/ Proti múčnatke
Univerzálne kvasinky DANSTIL A pre biele, rosé a červené vína s ovocnou arómou
KVASINKY UVAFERM CM pre korenisté červené vína s jemnou ovocnou arómou
Stimulátor:- na vegetatívne zakoreňovanie odrezkov okrasných rastlín, bobuľovín a kvetov,- štartér klíčenia zeleninových a kvetinových semien.
Potravinársky konzervačný prostriedok (E228), antioxidant5 %-ný roztok hydrogensiričitanu draselného KHSO3
špeciálna výživa kvasiniek použitie v prípade prezretého ovocia, pri hnilého alebo menej zrelého ovocia
zrnitosť 997: najjemnejšia, mikrobiologicky účinná filtrácia značkové španielske filtračné dosky
zrnitosť 895: čistiaca filtrácia značkové španielske filtračné dosky
Dubový sud na pálenku Tradične, ručne vyrobené dubové súdky, špeciálne upravované-vypaľované na zrenie destilátov. Súdky sú vyrobené zo zemplínskeho dubu, ktorý dodáva destilátom jedinečnú, jemnú, lahodnú chuť, kde prevládajú dymové, korenisté a karamelové tóny, a krásnu zlatohnedú farbu. Odporúčajú sa na zrenie vínovice, hroznovice a rôznych ovocných...
zrnitosť 995: jemná leštiaca filtrácia značkové španielske filtračné dosky